bankarstvo

Zloslutni Solani tehnički podaci nagoveštavaju da će cena SOL-a pasti za 35% do septembra

Solana prati šire trendove na tržištu kriptovaluta dok se bori sa zabrinutošću zbog ponovljenih prekida mreže i centralizacije.

Solana (SOL) rizikuje značajnu korekciju cene u narednim nedeljama zbog klasičnog preokreta u medvedima.

Predstoji korekcija SOL cene od 35%?
Na trodnevnom grafikonu, SOL-ova cena je oslikavala rastući klin, što je potvrđeno sa dve rastuće, konvergentne linije trenda i opadajućim obima trgovanja uporedo.

Rastući klinovi obično rezultiraju slomom, koji se rešava nakon proboja cene imovine ispod donje linije trenda. Ako cena prati scenario sloma, mogla bi pasti za onoliko koliko je maksimalno rastojanje između gornje i donje linije trenda klina.

SOL je daleko od sloma, ali se trguje unutar raspona padajućeg klina, kao što je prikazano na grafikonu ispod. Token predviđa trenutni povlačenje sa gornje linije trenda klina, a njegov privremeni donji cilj sedi na donjoj liniji trenda oko 45 dolara.

Rizikovaće da padne na 30 dolara ako cena padne ispod donje linije trenda dok prati porast obima trgovanja. Drugim rečima, pad cene od 35% do septembra.

Suprotno tome, odskok od donje linije trenda mogao bi da ima za SOL oko trenutni odskok ka tački vrha klina na oko 53,50 dolara.

Odlučan proboj iznad gornje linije trenda bi poništio postavku za preokret medveda, ako SOL poraste na 50-3D eksponencijalni pokretni prosek (50-3D EMA; crveni talas) blizu 58 dolara.

Solanino rastuće podešavanje kvara se pojavljuje dok se bori sa nizom negativnih događaja, uključujući ponovljene prekide mreže, probleme centralizacije i široko rasprostranjenu eksploataciju koja je ciljala Solanine novčanike.

Ipak, SOL je ojačao skoro 40% u avgustu, odražavajući drugu kripto imovinu koja je u proseku dobila oko 11% od početka godine.

Deo Solaninih dobitaka je takođe nakon što je njen tim brzo razjasnio da je Slope, dobavljač Veb3 novčanika, isključivo odgovoran za eksploataciju kripto novčanika od 8 miliona dolara, uključujući Solanin.

Slično tome, Solana je 10. avgusta objavio svoj prvi „Izveštaj o zdravstvenom stanju validatora“ kao odgovor na optužbe da je njena mreža u velikoj meri centralizovana. Izveštava se da Solanin blok lanac za dokaz istorije (PoH) ima preko 1.900 čvorova za proizvodnju blokova širom sveta.

Skoro 88% tih čvorova upravljaju nezavisni subjekti, dodaje se u izveštaju.

Pored toga, u maju, Solana programeri su se fokusirali na implementaciju ranih faza svoje Mainnet Beta v1.10 serije, uvodeći KUIC i pakete kvaliteta usluge (KoS) prema težini uloga i prioritetima naknada kako bi zaštitili mrežu od potencijalnih prekida.

Povezano: Da li je vaš SOL bezbedan? Šta znamo o Solani haku | Saznajte sada na The Market Report

„Izgleda da je mreža pokazala znake stabilizacije nakon v1.10 pošto su se pojavile niže naknade za transakcije i dnevni broj transakcija preokrenuo trend između sredine maja i kraja juna“, primetio je Džejms Trautman, istraživač u Messari, u njegov izveštaj Solane K2.

Solanine transakcije u sekundi (TPS) su takođe poboljšane, sa čak 700 tokom prekida mreže do najviših vrednosti iznad 3.000 za sve vreme nakon što je v1.10 počela da se pojavljuje. Trautman je dodao:

„Ako implementacije v1.10 i narednih verzija nastave da podstiču stabilnost zajedno sa uspešnim strategijama rasta ekosistema, osnove će se verovatno kretati u pozitivnom smeru, a možda i vrednost mreže.“

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button