bankarstvo

Redefinisane finansije: Unisvap ide protiv medveđih trendova, prestiže Ethereum

Top 100 DeFi tokena je pokazalo znake oporavka nakon prošlonedeljnog haosa, a mnogi od ovih tokena su zabeležili dvocifrene dobitke.

Prošle nedelje, ekosistem decentralizovanih finansija (DeFi) pokušao je da dobije određeni zamah usred pada tržišta medveda. Unisvap je zabeležio preokret trenda i pretekao Ethereum u pogledu plaćenih mrežnih naknada. Međutim, nisu svi DeFi protokoli bili te sreće, jer je Bancor morao da pauzira svoju „nestalnu zaštitu od gubitka“ nakon neprijateljskog tržišta.

Izveštaj DappRadar-a pokazuje da GameFi ekosistem nastavlja da napreduje uprkos trenutnom padu na tržištu. Solend poništava plan za preuzimanje Solana kitovog novčanika drugim glasanjem uprave.

Top 100 DeFi tokena je pokazalo znake oporavka nakon prošlonedeljnog haosa, a nekoliko tokena je registrovalo dvocifrene dobitke.

DeFi Summer 3.0? Unisvap prestiže Ethereum po naknadama, DeFi je bolji
Decentralizovana razmena (DEKS) Unisvap je pretekao svoj host blockchain Ethereum u smislu naknada plaćenih preko sedmodnevnog pokretnog proseka.

Čini se da je porast deo nedavnog talasa velike potražnje za DeFi usred trenutnog tržišta medveda. Platforme za decentralizovane finansije (DeFi) kao što su Aave i Sinthetik su zabeležile porast u naknadama plaćenim u proteklih sedam dana, dok su njihovi izvorni tokeni i drugi kao što je Compound (COMP) takođe porasli u ceni.

GameFi nastavlja da raste uprkos kripto zimi: izveštaj DappRadar
Blockchain igre su bile predmet najnovijeg izveštaja DappRadar k BGA Games #5, objavljenog u utorak. Izveštaj se bavi zdravim ekosistemima i investicijama u GameFi i metaverse tržišta.

Izveštaj je detaljno pokrivao nekoliko projekata, navodeći njihov kontinuirani uspeh i rast. Splinterlands, Illuvium, Galaverse i STEPN su nastavili da dovode nove igrače na svoje platforme, stičući finansijski interes i šireći svoje poslovanje.

Nastavite sa čitanjem

Bancor pauzira nestalnu zaštitu od gubitka navodeći „neprijateljske“ tržišne uslove
Bancor, DeFi protokol koji se često smatra pionirom DeFi prostora, pauzirao je u nedelju svoju funkciju zaštite od nestalnih gubitaka (ILP), navodeći „neprijateljske“ tržišne uslove.

U postu na blogu u ponedeljak, DeFi protokol je naveo da je ILP pauza privremena mera za zaštitu protokola i korisnika. Kada korisnik daje likvidnost fondu likvidnosti, odnos njegovih deponovanih sredstava se menja kasnije, potencijalno ostavljajući investitorima više tokena niže vrednosti, što je poznato kao nestalni gubitak.

Solend poništava plan za preuzimanje Solana kitovog novčanika drugim glasanjem uprave
Protokol za pozajmljivanje DeFi baziran na Solani, Solend je stvorio još jedno glasanje uprave kako bi poništio nedavno odobreni predlog koji je Solend Labs-u dao „hitna ovlašćenja“ da pristupi kitovom novčaniku kako bi se izbegla likvidacija.

U nedelju je platforma za kripto pozajmljivanje pokrenula glasanje o upravljanju pod nazivom „SLND1: Ublažite rizik od kitova“. To je omogućilo Solendu da smanji rizik koji likvidacija kita predstavlja za tržište tako što je dozvolila platformi za pozajmljivanje da pristupi kitovom novčaniku i dozvolila da se likvidacije odvijaju na šalteru.

Nastavite sa čitanjem

Pregled tržišta DeFi
Analitički podaci otkrivaju da je ukupna zaključana vrednost DeFi-ja zabeležila manji oporavak koji je porastao iznad 56 milijardi dolara. Podaci iz Cointelegraph Markets Pro i TradingViev pokazuju da je DeFi-jevih prvih 100 tokena po tržišnoj kapitalizaciji bilo u pokretu, a mnogi od tokena su zabeležili dvocifrenu dobit tokom protekle nedelje.

Većina DeFi tokena na rang-listi 100 najboljih po tržišnoj kapitalizaciji trgovala se zelenom bojom. Sinthetik (SIKS) je zabeležio najveći rast sa porastom od 90% tokom protekle nedelje, a prati ga Unisvap (UNI), koji je zabeležio povećanje cene od 37% u poslednjih sedam dana. COMP je dobio 31%, dok je Thorchain (THOR) zabeležio rast od 22%.

Pre nego što odeš!
Celsius mreža, platforma za pozajmljivanje koja je bila u problemima zbog likvidacija i nedostatka kapitala, doživela je kratki pritisak na svoj izvorni token, CEL, predvođen zajednicom. Zabeležio je skok od 300% tokom protekle nedelje usred neizvesnosti tržišta u pogledu svoje budućnosti.

Hvala što ste pročitali naš rezime ovonedeljnih najuticajnijih DeFi razvoja. Pridružite nam se ponovo sledećeg petka za više priča, uvida i obrazovanja u ovom prostoru koji se dinamično razvija.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button