bankarstvo

Čini se da restoran Bored & Hungri sa temom NFT-a više ne prihvata kriptovalute

Navodno uklanjanje je pomalo čudno s obzirom da je Bored and Hungri otvorio svoja vrata tek u aprilu.

Los Anđeles tajms je u petak izvestio da nedavno otvorena hamburgerska zaloga na temu NFT-a Bored & Hungri više ne prihvata kriptovalute kao oblik plaćanja za hranu.

Kada su ga ispitali, jedan zaposlenik Bored & Hungri-a rekao je Los Anđeles Tajmsu „Ne danas — ne znam“. Pojedinac nije dao nikakve naznake kada je doneta odluka da se kripto isključuje iz menija opcija plaćanja, niti su znali da li će se kripto plaćanja vratiti.

Bored & Hungri je prvobitno lansiran još u aprilu ove godine. U to vreme, jedan radnik je za Los Anđeles tajms rekao da izgleda da većina njegovih kupaca ne mari za opcije plaćanja kriptovalutama, takođe napominjući da su kupci generalno ravnodušni prema „vernosti restorana kripto cilju“.

Još jedan pokrovitelj restorana Bored & Hungri rekao je za Los Angeles Times „Ljudi žele da zadrže svoj ethereum. Neće želeti da ga iskoriste.” Klijent Ričard Rubalkaba je rekao: „Ne znam kako bi [kupovina kriptovaluta] funkcionisala nakon pada.

Mnogi gosti restorana izjavili su da nisu tvrdokorni kripto entuzijasti i da jednostavno često posećuju lokal zbog hrane. Klijent Džesika Perez je rekla: „Ocenjujemo ovo gore sa In-N-Out, možda čak i bolje.

Promene u politici plaćanja mesta izgleda da su u skladu sa sveobuhvatnim kripto i makroekonomskim slomom koji se dešava širom sveta. Ali ne bojte se, gladni korisnici kriptovaluta! Još uvek možete da posetite Chipotle, koji je počeo da prihvata kripto plaćanja ranije u junu preko Fleka. Nekoliko zemalja se suočava sa nemilosrdnim propisima i nadzorom i postoje problemi zaraze na kripto tržištu.

Cointelegraph je kontaktirao vlasnika Bored and Hungri Endija Ngujena za pojašnjenje o prihvatanju kriptovaluta u restoranu, ali nije dobio odgovor pre objavljivanja.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button