bankarstvo

Evo kako su trgovci upozoreni na neke od najvećih skupova ovonedeljnog tržišta koje se ponovo razvija

Ova kripto zima nije bila duga. Nakon što je nakratko dostigao 34.000 dolara u drugoj polovini januara, bitkoin (BTC) je ponovo na svom putu ka porastu, 10. februara dostigavši granicu od 45.000 dolara. Međutim, nisu svi skupovi pomoći bili podjednako impresivni. Da li postoji način da trgovci izaberu sredstva koja će doneti najjače skokove?

Srećom, bikovski preokreti na celom tržištu imaju tendenciju da izgledaju slično u smislu kretanja cena i drugih varijabli koje oblikuju tržišnu aktivnost: rastući obim trgovanja, skokovi onlajn pažnje na pojedinačne tokene i povišeni osećaj ćaskanja društvenih medija oko njih. Štaviše, često se ponavljaju i uslovi koji su u osnovi oporavka pojedinačnih sredstava na rastućem kripto tržištu.

Ono što to u praksi znači je da automatizovani alati za obaveštavanje podataka koji mogu da otkriju sličnosti između prošlih i sadašnjih uslova trgovanja oko kripto imovine – kao što je VORTECS™ Score, dostupan pretplatnicima Cointelegraph Markets Pro – mogu biti posebno efikasni u upozoravanju trgovaca na predstojeću cenu. šiljci kada se tržište okrene bikovskim.

Bikovsko samopouzdanje
Osnovni princip iza VORTECS™ Score-a je poređenje između uslova trgovanja imovine trenutno i onih u prošlosti. Algoritam konstantno prebira kroz godine vrednosti istorijskih podataka svakog digitalnog sredstva o kretanju cena, obimu trgovanja i Tviter aktivnostima i društvenom raspoloženju, nastojeći da identifikuje kombinacije ovih metrika koje su se u prošlosti redovno pojavljivale pre velikih cena.

Rezultat je ocena koja se kreće između 0 i 100. Rezultati od 80 i više ukazuju na istorijske izglede koji su bikovski za otprilike narednih 10 do 72 sata. Ako novčić dostigne 90 ili ide čak i više, to znači da je model veoma uveren da posmatra obrazac koji je dosledno prethodio prošlim rastovima.

U normalnoj nedelji, biće u proseku tri do četiri slučaja VORTECS™ rezultata od 90 ili više. Ali kako se tržište kriptovaluta oporavilo, videli smo 10 takvih slučajeva od 3. do 10. februara. U proseku, sredstva koja su postigla ocenu od 90 dodala su 7% vrednosti 24 sata nakon što su dostigla prag od 90-VORTECS™ i dobila 15% nakon 72 sata. Evo najupečatljivijih slučajeva.

ZADRŽAVAJTE: Nedeljni prinos od +58,64% nakon VORTECS™ rezultata od 92

Cena KEEP tokena Keep Netvork-a je konstantno rasla u prvoj polovini nedelje, u velikoj meri odražavajući ukupni povoljan trend tržišta i krećući se sa 0,46 dolara 5. februara na 0,58 dolara 8. februara. Zatim, iznenada, kombinacija istorijskog trgovanja uslovi oko tokena su počeli da izgledaju izuzetno bikovski, o čemu svedoči maksimalni VORTECS™ rezultat od 92 (crveni krug na grafikonu). Devet sati nakon najvećeg rezultata, cena KEEP-a je naglo porasla, sa 0,57 USD na 0,76 USD za 10 sati.

MNV, pomoćni token Morpheus.Netvork fokusiranog na upravljanje lancem snabdevanja, ima snažne osnove od sredine januara kada je protokol doživeo nadogradnju pametnog ugovora i nove masternode integrisane u mrežu. Prošle nedelje, naznake jakih uslova trgovanja prethodile su obema fazama rasta MNV-a. Snažnija druga faza je usledila 12 sati nakon što je imovina pokazala ultra robusnu istorijsku perspektivu, dostigavši VORTECS™ rezultat od 90 6. februara. Naknadna pumpa cena je povećala MNV sa 1,33 na 1,72 dolara.

Unus Sed Leo (LEO), imovina vezana za kripto razmjenu Bitfinek, doživjela je ogroman pritisak ove sedmice kada su se pojavile vijesti da je Ministarstvo pravde Sjedinjenih Država vratilo oko 80% bitkoina ukradenih sa platforme hakom 2016. Obim i raspoloženje onlajn diskusije jasno su oblikovali ono što je VORTECS™ algoritam prepoznao kao izuzetno povoljne uslove trgovanja, označene ocenom 91 koja je pala u ranim satima 7. februara. Manje od dva dana kasnije, cena LEO-a je skočila sa ispod 5 USD do 7,53 USD u roku od nekoliko sati.

Kako poznata izreka kaže, istorija se ne ponavlja, ali se često rimuje. Čak i najpovoljniji istorijski presedan nije garancija buduće akcije cena, ali uključivanje automatizovane analize podataka o prošlim performansama kripto imovine u strategiju trgovanja može značajno poboljšati njen učinak.

Cointelegraph je izdavač finansijskih informacija, a ne investicioni savetnik. Ne pružamo personalizovane ili individualizovane savete za investiranje. Kriptovalute su nestabilne investicije i nose značajan rizik uključujući rizik trajnog i potpunog gubitka. Prošli učinak ne ukazuje na buduće rezultate. Slike i grafikoni su tačni u vreme pisanja ili kako je drugačije navedeno. Strategije testirane uživo nisu preporuke. Konsultujte svog finansijskog savetnika pre nego što donesete finansijske odluke.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button