bankarstvo

CoinMarketCap navodno navodi 3 lažne SHIB adrese ugovora, usledila je oluja na Tviteru

„Ne kupujte SHIB sa ovih adresa jer će vaša sredstva biti nepovratno izgubljena“, rekao je tim u Šiba Inu.

Mala Tviter drama je usledila u četvrtak, koja se nastavila sve do petka popodne, kada su programeri koji stoje iza popularnog mem tokena Shiba Inu (SHIB) izdali saopštenje u kojem se navodi da je CoinMarketCap naveo tri lažne SHIB adrese ugovora koje pripadaju Binance Smart Chain-u (BNB), Solana ( SOL) i blok lanca Terra Luna (LUNA). Osoblje u Šiba Inu je tvrdilo da adrese nisu bezbedne i da je CoinMarketCap odbio da ispravi navodnu grešku. U vreme objavljivanja, adrese ugovora su još uvek vidljive na CoinMarketCap-u.

Ranije tog dana, CoinMarketCap je izdao odgovor tvrdeći da su adrese ugovora navedene na stranici adrese crvotočina dizajnirane da olakšaju transakcije unakrsnih lanaca. Prema popularnom sajtu za praćenje cena kriptovaluta, osoblje Shiba Inua nije prošlo zvanične kanale da ih kontaktira i zatražilo je dodatna pojašnjenja.

Dok Šitoši Kusama, vođa volonterskog projekta za Shiba Inu, nije komentarisao problem, programer je retvitovao objavu korisnika Tvitera @venfloat, koji je rekao:

„Ako ćete dozvoliti prevarantima da dodaju lažne ugovore na našu stranicu (MI SMO SAMO ERC-20), trebalo bi da uklonite SHIB. Bar nećete sarađivati sa prevarama. Ignorisali ste nas mesecima; gde vam je profesionalizam?”
Šiba Inu je poznat po svojim zvezdanim dobitcima od tokena u poslednjih 12 meseci, kao i po (ponekad previše) entuzijastičnim investitorima. Prošlog decembra, bivši uticajni SHIB i platforma za medicinska pitanja i odgovore Pitajte doktora podnela je tužbu protiv Šitošija Kusame, navodeći klevetu, i zapretila da će otkriti njegov lični identitet na sudu. Kao odgovor, sajt je izgubio približno 10.000 pratilaca od 58.000 u roku od nekoliko sati, a njegove objave na Tviteru zatrpane su naletom podsmeha, zajedno sa stotinama recenzija sa jednom zvezdicom na TrustPilot-u (od kojih je većina u međuvremenu uklonjena).

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button