bankarstvo

Lavina se penje na nove maksimume nakon usvajanja Deloitte-a — ali se pojavljuju rizici za cenu AVAKS-a

Avalanche (AVAKS) je 18. novembra porastao na novu najvišu cenu i zabeležio nedeljne dobitke nakon što je njen programer, Ava Labs, ušao u partnerstvo sa knjigovodstvenom firmom “Big Four” Deloitte.

Cena AVAKS-a je dostigla nešto više od 110 dolara nakon što je porasla za oko 16% od nedelje do danas (VTD), a njegova tržišna kapitalizacija je dostigla 23,76 milijardi dolara, skoro 0,93% ukupne kripto tržišne kapitalizacije.

Nasuprot tome, AVAKS-ovi glavni rivalski tokeni, uključujući Bitcoin (BTC) i Eter (ETH), pali su za preko 13% i 12,50% VTD, respektivno.

AVAKS je izabrao svoje bikovske naznake iz Deloitte-ove odluke da koristi Avalanche blockchain za izgradnju platforme za pomoć u katastrofama.

Sporazum bi, prema rečima osnivača Avalanchea Emina Guna Sirera, „pomogao državnim i lokalnim vlastima da lako pokažu svoju podobnost za federalno vanredno finansiranje“. U Avalanche-ovom blogu je dalje navedeno da će njihova blokčejn rešenja pomoći Deloitteu u „minimiziranju prevare, otpada i zloupotrebe“, što je preovlađujuće u postojećim rešenjima za upravljanje katastrofama.

Detaljnije, AVAKS funkcioniše kao interni način plaćanja za Avalanche, odnosno, osnovna jedinica računa između više podmreža kreiranih na Avalanche platformi. Korisnici takođe koriste AVAKS da bi zaradili pasivni prihod ulažući svoje novčiće na mrežu.

Potencijalni slučaj upotrebe AVAKS-a u predstojećim Deloitte sistemima za upravljanje katastrofama podstakao je trgovce da upućuju smele bikovske pozive. Nevskuake, usluga Cointelegraph Markets Pro, uspešno je identifikovala bikovsko raspoloženje kao potencijalni događaj koji pokreće tržište u realnom vremenu uoči buma cena AVAKS-a.

U međuvremenu, VORTECS™ rezultat Cointelegraph Markets Pro-a je postao zelen 12. novembra, pre nego što se AVAKS popeo na nove maksimume. VORTECS™ Score je algoritamsko poređenje istorijskih i trenutnih tržišnih uslova izvedenih iz kombinacije tačaka podataka uključujući raspoloženje tržišta, obim trgovine, nedavna kretanja cena i aktivnost na Tvitter-u.

AVAKS tehnički izgled
Pseudonimni tržišni analitičar „Sek“ je tvitovao raketni emoji znak kako bi ukazao na njihovu dugoročnu pristrasnost naviše za token Avalanche na osnovu usvajanja Deloittea.

Drugi analitičar, Nico, primetio je da je najnoviji rast cena AVAKS-a pratio porast obima trgovanja, dokazujući da je trenutni uspon iza sebe imao snažan zamah, dodajući:

„Tražim ga na HODL-u oko ATH oblasti, sa ciljem ponovnog testiranja/okretanja kao nastavka. Ako se desi, onda tražim 210 hiljada dolara+“
Ipak, uspon AVAKS-a ove nedelje takođe ga je učinio prekupljenim sredstvom na osnovu njegovih signala indeksa relativne snage (RSI). Kao rezultat toga, AVAKS se pregrejao.

Povezano: Redefinisane finansije: Avalanche pokreće fond od 200 miliona dolara, vKSRP će debitovati na Ethereumu od 29. oktobra do novembra. 5

Cena AVAKS-a je pala za više od 10% 18. novembra nakon što je dostigla svoj rekord od 110 dolara. Štaviše, pritisak prodaje se pojačao kako je token Avalanche testirao svoju uzlaznu liniju otpora (tačkasta) koja je činila rastući klin u konjugaciji sa nižom uzlaznom linijom trenda ispod (crna linija trenda).

U idealnom slučaju, AVAKS cena može nastaviti da raste sve dok/pre nego što dostigne vrh (tačka u kojoj se njegove dve linije trenda konvergiraju). Tada bi rizikovao da padne niže za onoliko koliko je maksimalna visina između dve linije trenda. To otprilike stavlja AVAKS na putu do 90 dolara.

Jasna medveda divergencija između rastuće cene AVAKS-a i njegovog padajućeg RSI takođe nagoveštava slabljenje tokena na gore.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button