bankarstvo

Ethereum fraktal iz 2017. godine koji je rezultirao 7.000% povećanjem ETH -a ponovo se pojavljuje 2021. godine

Ponude za Ethereum -ov izvorni token, Ether (ETH), mogle bi da porastu na 13.000 dolara u naredna dva meseca ako se istorija ponovi.

Eter je video fraktalni indikator iz 2017. godine, koji se sastoji od najmanje četiri tehnička obrasca koji su bili ključni za povećanje cene ETH -a za preko 7.000%. Isti skup bikovskih pokazatelja ponovo je zabeležio 2021. godine, kada se Eter trguje iznad 3.350 dolara, nakon što je od početka godine skočio za 360%.

Objašnjeno je Etarski fraktal 2017. godine
Detaljno, četiri tehnička pokazatelja su indeks relativne snage (RSI), stohastički RSI, bikovski čekić i Fibonačijev nivo povratka. Počelo je sa pojavljivanjem bikovog čekića na mesečnom grafikonu Etera u decembru 2017, nakon čega je usledio rast cena od 7.000% u narednih šest meseci.

Masivni pokret naopačke koji je vodio čekić pomerio je Eter-ov mesečni RSI na preko 94, što je krajnje prekomjerna zona. Kao rezultat toga, kriptovaluta je počela bočno da se konsoliduje kako bi neutralizovala svoja preterano bikovska osećanja, pa je RSI počeo da se koriguje niže.

Paralelno, Eter -ov ​​mesečni stohastički RSI indikator, koji upoređuje svoju cenu zatvaranja sa rasponom cena u datom periodu, takođe je počeo da se koriguje niže nakon što je kriptovalutu identifikovao kao previše kupljenu (očitavanje iznad 80 smatra se preterano kupljenim, a ispod 20 smatra se preterano prodatim) .

Kasnije, u novembru 2017., stohastički RSI je okrenuo bikovski, sa linijom %K (plava) – koja upoređuje najniži najniži i najviši maksimum da definiše raspon cena – prelazeći iznad linije %D (linija šafrana) – što je pokretni prosek %K. U međuvremenu, stohastičko očitavanje RSI -a bilo je iznad 20 u vreme preokreta, što je pojačalo Eterove bikovske nade u nastavak.

Kasnije, Ether je skočio za još 500%, zatvarajući se iznad 1.200 USD u januaru 2018. Poklapao se sa RSI, formirajući dvostruki vrh, kao što je prikazano na gornjoj tabeli. Čitav niz odozdo prema vrhu odvijao se unutar rastućeg raspona kanala, sa svojim 23,6% Fibonaccijevim nivoom retracement služeći kao nivo podrške/otpora.

Do sada se ponavlja fraktal 2021
Eter skoro preslikava poteze sa fraktala iz 2017. godine, dok prelazi u poslednji kvartal 2021. godine, iako bez reda.

Detaljno, Ethereum token se povećao za 3.400 %na preko 4.300 USD, 16 meseci nakon slikanja bikovskog stohastičkog RSI krsta (kada je njegova linija %K skočila iznad linije %D). U međuvremenu, veliki napredak – opet – gurnuo je Eter -ov ​​mesečni RSI u zonu prekomjerne kupovine.

Usledio je period konsolidacije u kome je Eter napravio bikovski čekić u julu 2021. godine, što ukazuje na to da su prodavci formirali dno cene.

Jaidee_757, pseudonimni analitičar koji je prvi uočio Ether fraktal, istakao je potencijal čekića da pošalje cenu Etera, sa primarnom naopakom metom koja se nalazi blizu linije 2.618 Fib (oko 13.000 dolara).

Povezano: 3 faktora koji mogu poslati cenu Ethereuma do 100% dobitka u K4

Bikovska analogija je takođe uzela u obzir potencijalni stohastički RSI bikovski krst i dvostruki vrhunski RSI, čekajući da se pojave na mesečnom grafikonu Etera u narednih „nekoliko meseci“, slično onom koji se poklopio sa rastom cena od 500% 2018. godine, kao Gore pomenuti.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button