bankarstvo

BTC cena od 200.000 USD „programirana“ je kako se Bitcoin kreće ka drugom vrhuncu RSI

Bitcoin (BTC) ide ka onome što je verovatno matematički „programirano“ najveće vreme od 200.000 dolara ili više, nagoveštava najnovije podatke.

U nizu tvitova od 4. oktobra, popularni komentator na Tvitteru TechDev istakao je poznato bikovsko ponašanje u indeksu relativne snage Bitcoina (RSI).

2021 Bitcoin RSI jednostavno sledi obrazac
Iako se i dalje zadržavaju ispod ciljeva, poput onih modela Stock-to-Flov, BTC/USD ne nedostaje bikovskih predviđanja cena za ovu godinu i dalje.

Indeks relativne snage (RSI), klasični pokazatelj koji se koristi za identifikovanje prekomjernih i preprodanih tržišta po određenoj cijeni, pridružuje im se, sugerišući da druga faza bikovske trke 2021. tek počinje.

Baš kao što je akcija cena bitkoina išla u četvorogodišnjim ciklusima, tako je i RSI tokom godina pokazivao obrasce ponašanja.

„Svaki ciklus je imao 2 vrha. 2021 se sada približava svom drugom “, objasnio je TechDev.

U svakom četvorogodišnjem ciklusu RSI dostiže vrhunac na nivou nešto nižem od prethodnog-ovo takođe pomaže da se unapred identifikuje vrh ciklusa. Međutim, gde će BTC/USD biti u to vreme, nauka je mnogo manje egzaktna.

„Zanimljivo je zapaziti osmogodišnji otpor smanjenja trenda“, dodao je TechDev.

„Uspeli smo u tome i verovatno je vrhunski. Ili barem mesto za ozbiljnu ponovnu procenu rizika. “

„Previše programirano“?
Daljnje brojke ukazuju na to da bi cena BTC -a ovog puta mogla biti 200.000 dolara ili više.

Povezano: BTC bik trčanje ima „najmanje 6 meseci do kraja“ – 5 stvari koje treba pogledati u Bitcoin -u ove nedelje

„200–300 hiljada #bitkoina izgleda gotovo previše programirano“, dodao je TechDev pored drugog grafikona koji prikazuje Fibonačijeve nivoe.

Oni takođe zavise od četvorogodišnjeg ciklusa prepolovljenja, pri čemu je svaki vrhunac za red veličine veći od prethodnog. Za 2021. to znači da bi vrhunac od 20.000 dolara iz 2017. trebao postati bilo šta od 200.000 do 300.000 dolara.

Ovo se uredno poklapa sa modelom unakrsne aktive Stock-to-Flov, koji zahteva prosečnu cenu od 288.000 USD tokom trenutnog ciklusa prepolovljenja koji se završava 2024. godine.

Tvorac zaliha u toku PlanB je ipak rekao da bi lokalni vrhunci za to vreme lako mogli biti dvostruko veći od proseka, stavljajući Bitcoin na više od pola miliona dolara.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button