bankarstvo

Bitkoin od 50 hiljada dolara je „vrhunska zamka medveda“, kaže analitičar dok se cena BTC -a bori za ključni nivo

Bitcoin (BTC) se možda bori za 50.000 dolara, ali bi se njegov poslednji potez mogao pokazati kao „krajnje“ oruđe za plaćanje medveda.

U tvitu od 5. oktobra, popularni trgovac i analitičar Rekt Capital opisao je najnoviju akciju cena BTC -a kao „vrhunsku zamku medveda“.

Analitičar predviđa veću patnju za bitkoin medvede
Nakon što je prvi put u mesec dana dostigao 50.000 dolara i dostigao vrhunac od 50.400 dolara, Bitcoin je ponovo izvor intenzivne debate među učesnicima na tržištu.

Da li BTC/USD može da zadrži 50.000 dolara – i koliko daleko bi mogao pasti ako ne – tema je dana dok se nestabilnost nastavlja.

Za Rekt Capital, međutim, duži su rokovi na koje vredi obratiti više pažnje. Konkretno, nedeljni grafikon za par je formirao obrazac glave i ramena – nešto što tradicionalno nagoveštava novu lošu stranu koja dolazi.

Ovaj put, na osnovu najnovije snage, verovatno je drugačije.

„Izgleda da je ta nedeljna glava i ramena bila vrhunska zamka za medvede“, rezimirao je sledbenicima na Tviteru.

Ako bi Bitcoin nastavio da izlazi iz višenedeljnog raspona cena, sledeći veliki nivoi otpora leže bliže trenutnim istorijskim maksimumima.

Kako je izvestio Cointelegraph, izgledi za ostatak K4 ove godine i 2022. su za mnoge bikovski, s očekivanjima koja zahtevaju da vrhunska cena BTC -a padne za šest meseci ili kasnije.

Kod altcoina, koji su usporili uprkos porastu Bitcoina, bol može doći pre prestanka kasnije.

„ALT/USDT parovi izgledaju dobro. Parovi ALT/BTC izgledaju grubo “, upozorio je u utorak trgovac Scott Melker.

„Obično znači da će BTC skočiti, povlačeći parove ALT/USDT malo gore, ali ih lomeći protiv BTC -a. Bolje je u to vreme biti trgovac u BTC -u. Nikako siguran, ali verovatan scenario. “

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button