bankarstvo

Evo šta trgovci očekuju sada kada je cena Ethereuma veća od 3.000 dolara

Ove nedelje Ethereum -ov londonski hardfork završen je bez zastoja, a investitori su sada vratili pogled na nove vrhunce iznad 3.100 dolara.

Podaci iz Cointelegraph Markets Pro-a i TradingViev-a pokazuju da je cena Etera (ETH) u stvari doživela rasprodaju „prodaj vesti“ ubrzo nakon objavljivanja Londona, ali su kupci dipa brzo uleteli i gurnuli njegovu cenu iznad 2.800 dolara, najveću nivo od 7. juna. Ovaj bikovski zamah dodatno se produžio nakon što je cena bitkoina skočila iznad 44.000 dolara i u vreme pisanja eter trgovine na 3.050 dolara.

Sada kada mreža radi glatko nakon najvećeg ažuriranja ove godine, evo šta sledeći trgovci i analitičari očekuju od vrhunskih altkoina.

Zatvaranje iznad nedeljnog otpora produžava uzlazni trend
Uvid u akciju cena Etera dao je pseudonimni analitičar Tvitera Rekt Capital, koji je nedeljni nivo otpora altcoina istakao kao važnu prepreku za skok kako bi se nastavio trenutni uzlazni trend.

Prema datom grafikonu, Ether se mora zatvoriti iznad 2.714 USD da bi potvrdio nastavak trenda.

Rekt Capital je rekao:

„Eter je sada na jednoj od svojih poslednjih velikih otpornosti u većem vremenskom okviru. Jednom kada Ether uspije probiti ovaj otpor ~ 2770 USD, bit će mali otpor pred starim istorijskim maksimumom od ~ 4400 USD.
Povezano: Ethereum nadogradnja blockchaina, diskusija o ceni bitkoina: Hodler’s Digest, 1-7.

Čak i sa otporom na ruke trgovci očekuju da će opekotine od ETH podići cene
Prema SpinTrades -u, pseudonimnom analitičaru Tvittera, trgovci bi trebali paziti na mogući prelazak na 2.600 dolara, dok bi pauza i zatvaranje iznad 3.000 dolara mogli dovesti do rasta na 3.300 dolara.

Jedna od zanimljivijih nadogradnji uključenih u londonski hard fork bio je novi mehanizam za sagorevanje etera koji sagoreva deo transakcionih taksi i uklanja ga iz opticaja kovanica.

Kao što je napomenuto u sledećem tvitu Aleka Krugera, više od 2.160 etera (6 miliona dolara) je spaljeno u prvih sedam sati i čini se da investitori pretpostavljaju da će cena porasti ako se ovaj trend nastavi.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button