bankarstvo

Bela kuća navodno podržava samo manje izmene predloga za porez na kriptovalute

Ethereum je ove nedelje postigao još jednu prekretnicu osim londonskog hard forka, s tim što je 90-godišnja kompanija koja kotira na Njujorškoj berzi (NISE) promenila svoj tiker kako bi izbegla zabunu sa Ethereumom.

Lanac kućnog dekora i nameštaja Ethan Allen – koji ima više od 300 prodavnica širom SAD – objavio je 4. avgusta da je promenio svoj NISE tiker sa „ETH“ u „ETD“. Firma je rekla da je ugradila „D“ da odražava dizajn i promenila oznaku kako bi izbegla zabunu investitora i učvrstila svoju pretragu ključnih reči na mreži:

“Takođe verujemo da će ova promena bolje razlikovati vesti o Ethanu Allenu od vesti o Ethereumu u rezultatima pretrage, jer se Ethereum često skraćuje kao ETH.”
Proizvođač kućnog nameštaja i lanac maloprodaje osnovan je 1932. Investitori koji žele da kupe obe verzije ETH -a moraće to učiniti do 16. avgusta pre nego što se simbol Ethana Allena zauvek promeni.

Prema The Vall Street Journal -u u maju, akcije kompanija za dizajn enterijera doživele su porast interesovanja pogrešnih maloprodajnih investitora koji su mislili da kupuju Ethereum.

„Definitivno smo primetili ogromno povećanje na procentualnoj osnovi u grešnim aktivnostima na potoku Ethan Allen“, rekao je za VSJ Rishi Khanna, izvršni direktor sajta za društvena ulaganja Stocktvits.

Prema podacima iz Iahoo Finance -a, cena ove NISE verzije ETH -a je početkom ove godine bila 20 USD, a do 7. maja porasla je za više od 50% na 32 USD, a od tada se cena srušila na oko 23 USD u to vreme. pisanja.

U odeljku za komentare pregleda zaliha na Iahoou postoji mnogo korisnika koji su ili zbunjeni, iznervirani ili su pronašli smešnu stranu zabune u nazivu između njih dvoje.

Jedan korisnik pod imenom „Terri“ napisao je 1. avgusta ispod akcija da je „ETH $ porastao za 800 USD+ od 20. jula“ i da za „manje od 12 nedelja ovaj račun počinje da raste. Izgledamo veoma bikovski i tek smo počeli. Daleko od ATH -a. “

Dok je „Chris L“ 4. avgusta napisao sledeće: „Ethan Allen bi zaista trebalo da promeni svoj berzanski simbol. Bilo bi lepo razgovarati o zaista velikom poslu. “

Povezano: Ethereum mreža sagoreva 395.000 USD ETH na sat nakon nadogradnje u Londonu

Cena Ethereum-a je u poslednje tri nedelje doživela ponovni skok, jer su očekivanja rasla do londonskog hard forka ili EIP-1559 koji je objavljen 5. avgusta.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button