bankarstvo

Digital Currenci Group podržava južnokorejskog operatora kripto razmene

Digital Currenci Group, kompanija rizičnog kapitala koja stoji iza nekih od najvećih kompanija u blockchain-u, postala je drugi najveći deoničar Streamija, vodećeg operatora razmene kriptovaluta u Južnoj Koreji.

Barri Silbert, osnivač i izvršni direktor Digital Currenci Group, objasnio je svoje obrazloženje za podržavanje Streamija: „Proširili smo ulaganje u Streami zbog njihovog fantastičnog tima i neverovatnog potencijala tržišta digitalnih sredstava u Južnoj Koreji. Streami pruža kritičnu osnovu za brzo širenje ovog tržišta, a naša investicija podstaknut će njegovu poziciju najpouzdanije platforme digitalnih sredstava u Koreji. “

Investicija uključuje regionalno partnerstvo između kompanije Streami i podružnice Digital Currenci Group Genesis usredsređene na proizvode štednje na određeno vreme. Streamijev proizvod štednje GOFi sa kripto-podrškom već ima preko 600 miliona američkih dolara u depozitima korisnika.

Ni jedna kompanija nije obelodanila uslove sporazuma, iako je potvrđeno da je Digital Currenci Group postala glavni akter. Digital Currenci Group je bio jedan od najranijih investitora u Streamiju, koji je učestvovao u krugu ulaganja kompanije pre serije A 2016. godine. Osnovan 2015. godine, Streami je postao jedna od najistaknutijih kompanija za infrastrukturu kriptovaluta u Južnoj Koreji. Kompanija upravlja GOPAKS-om, lokalnom berzom kripto valuta koja trenutno zauzima 66. mesto po obimu trgovine, prema CoinGecko. GOPAKS-ov obim trgovine od 24 sata procenjen je na 146 miliona dolara od srede.

Možda najvažnije, GOPAKS je bio prva berza kripto valuta koja je stekla ISO / IEC 27001 sertifikat i K-ISMS sertifikat, obojica u 2017. godini, da bi postala registrovani dobavljač usluga virtuelne imovine u Južnoj Koreji. Iako se Južna Koreja smatra jednim od najaktivnijih tržišta kripto valuta u Aziji, ona takođe ima neke od najstrožih propisa. Bez obzira na to, u zemlji se živi živahna scena kriptovaluta, što dokazuje nedavna odluka regulatora da prvi put u zeleno svetlo postavi fond fokusiran na digitalnu imovinu. Što se tiče grupe Digital Currenci, kompanija za rizični kapital nedavno je objavila da je ovlašćena za kupovinu akcija vrednih do 750 miliona dolara kompanije Graiscale Bitcoin Trust, kojom upravlja njen menadžer za investicije u celini Graiscale. Kompanija je najavila planove za povećanje svojih kupovina GBTC akcija još u martu.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button