bankarstvo

Za ljubitelje sporta, DOGE počinje da izgleda kao pravi MVP kriptoa

Pored sve veće pažnje investitora, čini se da je Dogecoin pronašao nišu koja sledi među ljubiteljima sporta.

U razgovoru za Cointelegraph, vlasnik košarkaškog tima Dallas Mavericks Mark Cuban rekao je da su ljudi “preuzeli kontrolu nad DOGE-om”, o čemu svedoče i prodaje karata i robe koje je video od prvog nuđenja tokena kao načina plaćanja u martu. Pre usvajanja sredstva, Mavericks su već prihvatali Bitcoin (BTC) plaćanja putem BitPai-a od 2019. godine.

Međutim, Kubanka je navela da nijedna druga kripto valuta nije u potpunosti proizvela brojeve koje je videla od Dogecoin-a (DOGE): „Tipičnog dana […] prodamo više robe kompanije Mavs za DOGE nego što smo to uradili u godini sa BTC-om ili ETH-om,“

Ljubitelji bejzbola glavne lige počeli su da pokazuju sličan entuzijazam poslednjih dana. Predsednik Oakland Athletics-a Dave Kaval objavio je ove nedelje da je franšiza prodala dve ulaznice za plazu istog dana kada je tim rekao da će ih ponuditi za 100 DOGE – otprilike 46 dolara u to vreme. Suprotno tome, bilo je potrebno više od dve nedelje da ljubitelj sporta iskašlja BTC potreban da bi platio jedan od apartmana za šest osoba na stadionu. Međutim, sa 1 BTC cena karata je bila znatno veća.

U trenutku objavljivanja, cena DOGE-a je veća od 0,63 dolara, pošto je znatno porasla tokom poslednje nedelje, meseca i kvartala da bi dostigla nove vrhunce svih vremena. Galaki Digital Mikea Novogratza nedavno je objavio izveštaj u kojem se DOGE naziva „najiskrenijim sh * tcoin-om“, dok mnogi očekuju da će izvršni direktor Tesle Elon Musk pumpati cenu tokena tokom svog nastupa Saturdai Night Live ovog vikenda.

Sva pažnja društvenih medija i novinskih vesti u vezi sa tokenom tokom poslednjih nekoliko meseci možda je zahtevala mnogo od njegovog kreatora Jacksona Palmera. Tvitovi stanovnika San Francisco Bai Area su sada zaštićeni, a početna stranica njegove veb stranice uključuje poruku u kojoj se navodi da „nema bilo kakvih misli da deli“ na kripto ili Dogecoin-u. Govoreći o vrednosti Dogecoin-a kao imovine, Mark Cuban je rekao da je „DOGE najveća snaga u brojkama“, obrazlažući: „To je krajnja decentralizovana evolucija. Umesto da se ukaz dolazi iz kule od slonovače koja definiše vrednost, zakon ponude i potražnje definiše algoritam. “

Još u februaru, milijarder je DOGE nazivao „dostupnim alatom za podučavanje ekonomije sa najnižom cenom koja istovremeno zabavlja“, kasnije se zezajući da očekuje da će cena novčića dostići $ 1 ako Dallas Mavericks prodaju dodatnih 6,556,000,000 robe u vrednosti od DOGE. U trenutnoj cenovnoj tački, imovina treba samo da poraste za još 59% da bi dostigla tu prekretnicu.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button