automobili

Investicijska aplikacija Betterment još uvek nije spremna da ponudi kripto usluge, kaže izvršni direktor

Betterment, velika finansijska savetodavna kompanija koja pruža usluge robo savetovanja i upravljanja gotovinom, još nije odlučila da li će uvesti kripto valute na svoju platformu.

Betterment i dalje istražuje potencijalno proširenje svojih usluga na digitalne resurse poput Bitcoin-a (BTC), rekla je izvršna direktorka Sarah Levi. „Verujemo da ako možemo pružiti pravu vrstu konteksta i saveta da je u redu učestvovati u nekim od ovih novijih klasa imovine“, rekao je Levi u utorak u intervjuu na Bloombergovom samitu bogatstva. „Voleo bih da nađemo način da odgovorno ponudimo kripto, ali ne mogu da kažem da smo još uvek tamo.

Mislim da smo još uvek u režimu praćenja i učenja “, dodala je. Osnovana davne 2008. godine, Betterment je popularna platforma u Sjedinjenim Državama, koja pomaže klijentima da investiraju u globalno diverzifikovani portfolio akcija i obveznica, raspoređenih na „odgovarajući nivo rizika“ za određeni vremenski okvir. U aprilu je kompanija najavila rekordni rast u prvom kvartalu 2021. godine, dodavši svom AUM-u 10 milijardi dolara i prijavivši 116% porast novih klijenata u odnosu na prošlu godinu.

Prethodno je Betterment stekao američku knjigu suparničkog kanadskog robo-savetnika VealthSimple, kompaniju koja je pokrenula prvu kanadsku regulisanu kripto razmenu u septembru 2020. godine. Dok Betterment nastavlja istraživanje potencijalnog prelaska na kripto, glavne kompanije sa Vall Streeta, uključujući Goldman Sachs i Morgan Stanlei, već su preduzele korake kako bi omogućile bogatim klijentima da ulažu u kripto valute. Globalni gigant za plaćanja PaiPal rekao je da je potražnja za njegovim kripto uslugama premašila očekivanja kompanije nakon što je kompanija lansirala svoje prve kripto ponude krajem 2020. godine.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button