bankarstvo

Cena Ethereuma dostigla je rekord od 3,5 hiljade dolara dok Vinklevoss razmena dodaje Dogecoin

Ethereum se ne zaustavlja na 3.500 dolara Podaci Cointelegraph Markets Pro i Tradingviev pratili su ETH / USD dok je par probijao svoju najnoviju istorijsku granicu i nastavio da se penje. U vreme pisanja ovog članka, najveći altcoin prema tržišnoj kapitalizaciji bio je u režimu čistog otkrivanja cena, jer je tražio otpor iznad 3.500 dolara.

Sedmica je već svakodnevno beležila nove maksimume cena etra, sa sedmodnevnim dobicima od 36%. Među analitičarima i trgovcima osećaj uzbuđenja tog dana bio je opipljiv. „Već više od mesec dana tražim 3600 američkih dolara za ETH, ali mislim da to može ići mnogo više“, rekao je Skot Melker sledbenicima Tvitera.

Kratkoročni ciljevi cena tražili su 5.000 dolara tokom smanjenja, 10.000, pa čak i 20.000 dolara nisu bili nečuveni, jer je Eter nadmašio Bitcoin u dobitku u dolarima tokom prošle godine.

Vinklevoss naziva Dogecoin „narodnim novcem“ U utorak, međutim, ETH nije bio sam. Nakon salta sa sopstvenih najviših vrednosti prošlog meseca, Dogecoin se vratio osvetoljubivo, naglo srušivši svoj lični maksimum da bi prvi put prošao 0,50 dolara.

Otkrivanje novog gornjeg nivoa cena je takođe još uvek bilo u toku u vreme pisanja ovog teksta, s tim što je DOGE / USD izvukao 0,55 dolara na pozadini 38% dnevnog dobitka.

Ovaj potez usledio je pošto je glavna berza Gemini najavila da je integrisala podršku za Dogecoin, dan nakon trgovanja na platformi eToro.

“Dogecoin je novac ljudi. To je organsko, nepristojno i zabavno”, prokomentarisao je suosnivač Tiler Vinklevoss. Bitcoin (BTC) je predvidljivo osetio vrućinu od napredovanja altcoin-a, prolazeći i dominaciju na tržištu i snagu cena po drugi put u 24 sata blizu 55.000 USD.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button