bankarstvo

Sive skale mogu sutra da pokrenu sledeću fazu bitkonskog trka

Oslobađanje sredstava od zaključavanja tradicionalno najavljuje početak povećanja cena i završava konsolidacione faze, pokazuju podaci.

Bitcoin (BTC) je možda trgovao bočno veći deo prošlog meseca zahvaljujući Graiscale-u, ali status kuo će se uskoro promeniti. Prema podacima sa lančanog analitičkog resursa CriptoKuant, premija cena Graiscale Bitcoin Trust (GBTC) upravo je dostigla najnižu vrednost od aprila 2019. godine.

Zaključavanje sivih tonova završava se u sredu Greiscale je ove godine često dospeo na naslovnice zahvaljujući rekordnim BTC kupovinama i rekordnoj potražnji, ali uprkos prilivu, BTC / USD nije nastavio da raste. Kako počinje februar, Trustova premija za kupovinu iznosi oko 6,50 američkih dolara, koja je prethodno bila visoka čak 40 američkih dolara tokom svog postojanja. Ovo se istorijski poklapa sa vijugavim pravcem cena, dok su velike premije jednake velikim kretanjima nagore za Bitcoin.

Krajem decembra, posvećeni članak u tehnološkom časopisu Hackernoon objasnio je da je fenomen vezan za izdanja GBTC akcija koje su bile predmet uobičajene blokade. Jednom kada su pušteni, Bitcoin ima tendenciju da puca više jer kupci vraćaju svoju dobit u BTC, dok vreme koje prethodi takvim događajima odgovara nedostatku akcije cena. „Ono što je važno znati je da kada se ove više cene i premije ostvare nakon otključavanja, cena se konsoliduje.

Ovo omogućava da se premija ponovo smanji pred sledeći događaj otključavanja “, rezimirao je Hackernoon. Sa sledećim setom za otključavanje za 3. februara, predviđanje bi trebalo da se gradi za nastavak trke Bitcoin bikova. „Ovo poništavanje omogućava da se premije ponovo smanje, baš kao i devet puta ranije“, nastavio je članak, pravilno predviđajući ponašanje cena za drugu polovinu januara. „I smanjivaće se do sledećeg otključavanja. Zbog toga očekujem da se cena konsoliduje ili da padne. “

Nema popuštanja za ulaganje u sive tonove Sivi tonovi u međuvremenu nastavljaju da šire svoju ponudu, jer institucionalni interes uglavnom ne pokazuje znake usporavanja ni za Bitcoin, ni za altcoin.

Ove nedelje je Ethereum Trust ponovo otvoren nakon što je zatvoren od decembra, dok će 25. februara Graiscale sponzorirati kripto fokusirani događaj Bloomberg Cripto Summit.

GBTC je imao 21,8 milijardi dolara imovine u upravljanju od 1. februara. Kupovina etera (ETH) je u pauzi od 10. decembra.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button