Bitcoin

Kako američki izbori mogu uticati na cenu bitcoina

S obzirom da je Joe Biden bio sledeći predsednik Sjedinjenih Država, Cointelegraph Consulting razmišlja o tome kako su tradicionalna sredstva odgovorila na izbor demokratskog kandidata. Istorijski gledano, demokrate su volele zlato, jer je uobičajena percepcija da se više neotvorenog novca štampa pod demokratskim vođstvom, što dodatno smanjuje dolar.

Kratkoročno, Bitcoin (BTC) je već uveliko profitirao, povećavši se za 10% od dana izbora. Najnovija saznanja kompanije Santiment, objavljena u dvonedeljnom biltenu kompanije Cointelegraph Consulting, ukazuju na to da prosečna dobit dugoročnih vlasnika Bitcoin-a iznosi 14 meseci, povećavajući verovatnoću da mogu napustiti pozicije i ostvariti profit.

Tržišna vrednost prema ostvarenoj vrednosti ili odnos MVRV je pokazatelj koji prati prosečnu dobit ili gubitak određene grupe vlasnika u pokušaju da shvati da li su u poziciji da prodaju sa profitom. Ubrzo nakon probijanja 15.000 dolara 5. novembra, Bitcoinov 30-dnevni odnos MVRV – ili prosečni povraćaj ulaganja svih adresa koje su stekle BTC u proteklih 30 dana – porastao je za 18,8%, što ukazuje da su kratkoročni vlasnici BTC-a u proseku bili blizu 20% dobiti od početnog ulaganja.

Ostale metrike na lancu pokazuju da Bitcoin kitovi akumuliraju BTC uoči najnovijeg porasta od 15.000 dolara. Kolektivni bilans adresa sa brojevima od 10 do 100 BTC dostigao je šestomesečno dno 20. septembra pre nego što je počeo da se vraća, i od tada je porastao za 37.800 BTC, što podrazumeva obnovljeno poverenje u imovinu.

Ostale vesti iz čitavog zakonodavnog i preduzetničkog sveta pokazale su da je jedna od najvećih kineskih banaka lansirala novu obveznicu zasnovanu na blockchain-u koja koristi tokenizovane sertifikate. U SAD, Komisija za hartije od vrednosti ima rekordnu godinu sa više od 1,26 milijardi dolara prikupljenih od neregistrovanih ICO u 2020. Ovde pročitajte celokupno izdanje biltena da biste dobili celu listu, zajedno sa detaljnim tabelama i slikama. Bilten kompanije Cointelegraph Market Insights deli naše znanje o osnovama koje pokreću tržište digitalne imovine.

Uz tržišnu inteligenciju jednog od vodećih dobavljača analitike u industriji, Santiment, bilten uranja u najnovije podatke o raspoloženju društvenih medija, metrikama lanca i derivatima. Želeli bismo da se zahvalimo kanalu Unfolded na pružanju trenutnog feed-a vesti o industriji i indirektnom doprinosu pripremi ovog biltena Takođe pregledavamo najvažnije vesti u industriji, uključujući spajanja i preuzimanja, promene u regulatornom okruženju i integracije blokčeina preduzeća. Prijavite se odmah da biste prvi dobili ove uvide.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button