bankarstvo

Izdavač kripto IPO-a koji je odobrila SEC-a sticao je STO platformu Open Finance

Prema zvaničnom saopštenju, INKS je potpisao terminološku listu za sticanje OpenFinance-a, koji posluje kao registrovani broker-diler u skladu sa Regulatornim organom finansijske industrije i Korporacijom za zaštitu investitora u hartije od vrednosti.

Novim ugovorom INKS je spreman da kupi brokersko-dilerske i druge sisteme trgovine OpenFinance, uključujući svoje sisteme, spiskove digitalne imovine, bazu klijenata i licence.

OpenFinance-ovi uvrštavaju kompanije poput velikih industrijskih kompanija rizičnog kapitala Blockchain Capital, Spice VC i Lotteri.com. Predstavnici INKS-a rekli su da će njihova kompanija osigurati kontinuitet poslovanja i usluge bazi klijenata OpenFinance-a. Stidljiva Datika, predsednik i osnivač INKS-a, istakla je da će nova akvizicija ojačati INKS-ovo liderstvo u ekosistemu digitalne imovine, navodeći:

„Digitalne hartije od vrednosti predstavljaju novu evoluciju na tradicionalnim tržištima kapitala. Postoje velike koristi od uvrštavanja i trgovanja digitalnom imovinom u odnosu na tradicionalne akcije. Openfinance je pionir ovog prostora i stekao poštovanje Vol Strita, blockchain zajednice i američkih regulatora “.

Generalni direktor Openfinancea Jim Stonebridge naglasio je da INKS i Openfinance dele istu viziju pružanja sigurnog i uređenog ekosistema za uvrštavanje i trgovanje digitalnom imovinom. „Verujemo da će regulatorni nadzor, u kombinaciji sa likvidnošću, učiniti digitalnu imovinu finansijskim instrumentom koji će izabrati kompanije i investitori koji žele da pristupe kapitalu i prikupe ga“, primetio je Stonebridge.

Najnovije vesti stižu usred tekuće početne javne ponude (IPO) kompanije INKS, registrovane pri Komisiji za hartije od vrednosti SAD-a. Pokrenut u avgustu 2020. godine, IPO sa 117 miliona dolara tvrdi da je prvi IPO bezbednosni token koji je registrovan kod SEC. Počevši od 14. septembra, INKS-ov IPO prihvata glavne kripto valute poput Bitcoin (BTC) i Eter (ETH).

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button