bankarstvo

BitMEX kriptno razmena pojačava AML i mere nadzora trgovine

BitMEKS, jedna od najvećih svetskih platforma za trgovanje bitkoinima (BTC), nastavlja da jača svoje mere protiv pranja novca nakon krivičnih prijava u Sjedinjenim Državama.

Prema objavi na blogu od 12. novembra, BitMEKS se udružio sa firmom za softver i usaglašenost kompanije Eventus Sistems kako bi poboljšao svoj nadzor nad trgovinom i mogućnosti AML transakcija.

Po najavi, tehnologija Eventus Validus će biti integrisana u postojeće BitMEKS-ove procese nadzora trgovine i AML kako bi svojim korisnicima pružila „sigurno i sigurno trgovinsko okruženje“. „Moći ćemo efikasnije da otkrijemo loše aktere i povećamo proaktivno praćenje neovlašćenih aktivnosti trgovanja na BitMEKS platformi“, navodi se u blogu.

BitMEKS, jedna od najvećih svetskih platformi za trgovanje bitkoinima (BTC), nastavlja da jača svoje samo protiv pranja novca nakon krivičnih prijava u Sjedinjenim Državama.

Prema objavi na blogu od 12. novembra, BitMEKS se udružio sa firmom za softver i usaglašenost kompanije Eventus Sistems kako bi poboljšao svoj nadzor nad trgovinom i mogućnosti AML transakcije.

Po najavi, tehnologija Eventus Validus biće integrisana u postojeće BitMEKS-ove procese nadzora trgovine i AML kako bi svojim korisnicima pružila „sigurno i sigurno trgovinsko okruženje“. „Moći ćemo efikasnije da otkrijemo loše aktere i povećamo proaktivno praćenje neovlašćenih aktivnosti trgovanja na BitMEKS platformi“, navodi se u blogu.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button